• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 11:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 260
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از بررسی شیوه نامه رسیدگی به رکود علمی اعضای هیات علمی تا بررسی شیوه نامه نهایی کمیته برنامه ریزی درسی؛

جلسه شانزدهم دی هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از دکتر سالارفر مدیر پیشین گروه قلب و عروق دانشگاه برگزار شد

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی سه دستور جلسه و تقدیر از دکتر سالار فر مدیر پیشین گروه قلب و عروق، شنبه 16 دی 1402 در محل سالن شورای دانشکده برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی صبح امروز شنبه 16 دی، با حضور دو مدعو ویژه؛ دکتر نسیم خواجوی راد مدیر مرکز امور هیات علمی دانشگاه و دکتر محمد جلیلی رئیس مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی و اعضای هیات رئیسه در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی 13 دی ماه کرمان، شهادت جمعی از هموطنان در این حادثه را تسلیت گفت. 
در ادامه دکتر علی حسین ثابت معاون امور هیات علمی شیوه نامه رسیدگی به رکود علمی اعضای هیات علمی را مطرح کرد و گفت: پیشنویس این شیوه نامه بر اساس شرایط مندرج در آیین نامه ترفیعات دانشگاه و آیین نامه رکود اعضای هیات علمی ابلاغی وزارت بهداشت، تهییه شده است.
وی افزود: شیوه نامه رکود علمی وزارت بهداشت سال 89 ابلاغ شده است و بر اساس آن اگر فردی از اعضای هیات علمی 3 سال متوالی یا 4 سال متناوب ترفیع نگیرد و یا 8 سال در مرتبه استادیاری یا دانشیاری توقف داشته باشد از مصادیق رکود علمی است.
وی گفت: در صورتی که عضو هیات علمی در هرسال موفق به کسب پایه استحقاقی نشود از سوی کمیته ترفیعات تذکر کتبی دریافت خواهد کرد و باید دلایل موجه خود را به کمیته اعلام کند و عدم تکمیل سامانه شعاع و سیپاد بعنوان دلیل موجه پذیرفته نیست. سپس اعضای هیئت رئیسه و مدعوین جلسه نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در این خصوص بیان کردند.
 در ادامه جلسه دکتر ایرج راگردی کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، نتیجه استعلام از گروه ها در ارتباط با آیین نامه MD-MSc را مطرح کرد و گفت: گروه فیزیک و مهندسی پزشکی با پذیرش فراگیر از این طریق موافقت کرده اند.
وی گفت: مدرک ترکیبی کارشناسی ارشد رشته های علوم پایه با رشته های دکتری حرفه ای یک مدرک ادغام شده است و دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این برنامه می توانند حین تحصیل در رشته خود، پس از گذراندن موفقیت آمیز دوره در سیستم آموزش مجازی مدرک کارشناسی ارشد در رشته مورد تحصیل علوم پایه را نیز دریافت کنند.
همچنین دکتر سمیرا رجایی مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی شیوه نامه نهایی کمیته برنامه ریزی درسی را مطرح کرد و گفت: پیشنویس این شیوه نامه بنا به درخواست دانشگاه مدون شده است و با توجه به فعالیت سه معاونت آموزشی در دانشکده پزشکی، باید سه کمیته برنامه ریزی داشته باشیم که کمیته نظارت و هدایت بر برنامه های دایر، طرح دوره ها و رشته های جدید داشته باشد.
دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی نیز گزارش کوتاهی از برگزاری آزمون شفاهی دوره دکترای تخصصی رشته های علوم پایه وزارت بهداشت که با حضور 3300 داوطلب و 700 استاد مدعو از سراسر کشور، در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد، ارائه داد.
در پایان جلسه دکتر محمدرضا صالحی با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر مجتبی سالاری فر مدیر سابق گروه آموزشی قلب دانشکده پزشکی قدردانی کرد.
 
 
  • گروه خبری : معاونت آموزش تحصیلات تکمیلی,دفتر توسعه آموزش,معاونت امور هیئت علمی,حوزه ریاست,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 255824
مینا محمدی
تهیه کننده

مینا محمدی